ŠKODA VISION IN, esbossos del nou SUV per a l’Índia

Sòlid, sorprenent i poderós: dos esbossos de disseny donen una primera impressió del disseny exterior del nou ŠKODA VISION IN. L’estudi conceptual de 4,26 metres de llarg és el precursor d’un SUV compacte dissenyat especialment per al mercat indi, la producció del qual començarà en 2020. El VISION IN farà la seva primera aparició pública en l’Acte Expo 2020 a Nova Delhi (del 5 al 12 de febrer).

El primer esbós de disseny mostra el frontal dinàmic del concepte de SUV visualment convincent. A més d’un ample capó, una gran graella ŠKODA amb marcades línies sòlides donen forma a la impressió visual. En la part superior, els fars plans dividits progressen directament fins a la graella. Sota hi ha un faldó davanter de disseny robust amb grans preses d’aire laterals i un aleró davanter elaborat en alumini.

El segon esbós il·lustra una part posterior clarament estructurada i distintiva amb llums posteriors tridimensionals molt definides; una tira de llum horitzontal addicional connecta els reflectors. Les lletres ŠKODA il·luminades es col·loquen prominentment en el centre de la part posterior i un difusor d’alumini està integrat en el faldó posterior.

Com a part del projecte ÍNDIA 2.0, ŠKODA ACTE lidera les activitats de les marques del Grup Volkswagen en el subcontinent indi. Es crearan diversos models de ŠKODA i Volkswagen basats ​​en la variant MQB A0 IN de la Matriu transversal modular, que el fabricant txec d’automòbils està desenvolupant amb un enfocament a l’Índia i en els clients indis. La nova plataforma subcompacta es presentarà per primera vegada en el ŠKODA VISION IN.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments