WRC: El Ral·li de Suècia 2020 sobreviu a l’espera d’evolució

Els representants del Ral·li de Suècia, la FIA i el promotor del WRC van celebrar ahir (3 de febrer) noves converses sobre l’estat de la segona ronda del Campionat Mundial de Ral·lis, que tindrà lloc a la regió de Värmland a Suècia i a l’altre costat de la frontera a Noruega del 13 al 16 de febrer.

En els últims dies ha caigut neu a la regió del ral·li. Però el clima càlid fora de temporada i les previsions meteorològiques actuals continuen sent motiu de preocupació quant a la idoneïtat dels camins en les que es disputen les especials perquè l’esdeveniment pugui seguir endavant segons el que es preveu.

Es durà a terme una altra reunió amb els equips i la FIA per dur a terme una inspecció in situ dels trams a principis d’aquesta setmana.

Per a millorar les condicions de l’esdeveniment del WRC, el Ral·li Suècia Històric ha estat cancel·lat.

Continuem examinant totes les formes possibles per a assegurar-nos que el ral·li segueixi endavant. Les condicions estan sent monitorades constantment i la situació serà reavaluada amb qualsevol decisió que es requereixi prendre aquesta setmana, diu el CEO del Ral·li de Suècia Glenn Olsson

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments