RAL·LICROSS: Es posposa l’inici del Mundial al circuit de BCN-Catalunya

Després del decret de la Generalitat de Catalunya de suspendre actualment tots els esdeveniments esportius en resposta a l’evolució de la situació de COVID-19 (coronavirus), la prova del Mundial de Ral·li Ros d’aquest any de Catalunya-Barcelona del 18-19 d’abril ha estat posposada.

Aquesta decisió es va prendre després d’una acurada consideració i consulta amb la FIA, la ASN espanyola i l’organitzador local de l’esdeveniment, ja que la salut i la seguretat de tots els involucrats continua sent la màxima prioritat.

Estem buscant una data alternativa per a l’esdeveniment en conjunt amb l’organitzador local de l’esdeveniment. Proporcionarem més actualitzacions a mesura que les tinguem.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments