WRC: El Monte-Carlo 2021 seguirà a GAP

Malgrat els rumors d’un trasllat, el Ral·li Monte-Carlo 2021, que es corre a la zona dels Alts Alps des de 2014, romandrà en els trams prop de Gap per a la propera temporada, en principi està programat pel 20 de gener al 24 de gener.

Pel que fa a la temporada del WRC 2020, que s’ha detingut des de març degut a l’epidèmia mundial vinculada al Coronavirus, la FIA i el promotor encara no han confirmat una possible represa al juliol en Kenya.

Una assistència petita i una zona limitada

Situada a la regió de Provença-Alps-Costa Blava, la seva orografia provoca grans limitacions físiques per a acollir l’esdeveniment. De fet, l’assistència es troba situada en un poliesportiu de reduïdes dimensions.

La ciutat només disposa d’una avinguda principal,amb molt de trànsit durant els dies de la prova. Això acaba provocant grans retencions i situacions desagradables per a participants i veïns.

Rumors d’una possible marxa a Valence

Algunes informacions apuntaven l’adéu de la prova a Gap en benefici de la població de Valence, anterior seu de la cita. Aquestes suposicions es fonamentaven en la possible retirada del campió local, Sébastien Ogier.

No es pot obviar que la figura, popularitat i influència del hexacampeón francès havia resultat capital en el seu moment per a aconseguir que la població acollís l’esdeveniment. I tot feia pensar, segons aquestes fonts, que la més que possible retirada del corredor del WRC, portaria amb si el canvi de seu.

El moment excepcional de la temporada 2020 podria fer que Ogier es repenses la seva retirada i que les dates de la prova també canviessin. El calendari està per redefinir i podría provocar canvis en la temporada 2021.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments