ERC: El Ral·li Liepāja té nova data per al 2020

Originalment previst per a celebrar-se del 29 al 31 de maig, l’esdeveniment ha estat reprogramat per a una data d’estiu en resposta a la pandèmia de coronavirus i les consegüents restriccions governamentals que estan en vigor a Letònia i en tota Europa.

Però encara que el desig col·lectiu del promotor de l’esdeveniment RA Events, el promotor d’ERC Eurosport Events i l’òrgan de govern de la FIA, era robar una data de reemplaçament el més ràpid possible després de l’ajornament de la setmana passada, tots els pensaments estan amb aquelles persones els sers estimats de les quals han mort o han emmalaltit com a resultat de COVID-19.

A més, s’han perdut molts treballs i la gent es troba en situacions molt difícils, per la qual cosa és de vital importància que se segueixin tots els consells oficials i que la gent es mantingui segura i es quedi a casa.

Jean-Baptiste, coordinador de l’ERC:

«Per descomptat que la salut i la seguretat de tots és la prioritat en aquest moment, però com a part dels nostres esforços en curs per a mantenir el programa de vuit rondes previst, ens complau que s’hagi acordat una data de substitució, subjecta a la validació final de la FIA.

«Volem agrair a la FIA, RA Events, la ASN letona i les diverses autoritats de Letònia per la seva contínua cooperació i esperem que els nostres equips i conductors puguin comprometre’s amb aquesta nova data per a assegurar que la vuitena edició del Ral·li Liepāja emuli l’èxit de les set edicions anteriors».

Raimonds Strok, Director d’Esdeveniments de RA:

«Estem contents que hàgim fixat la data tan ràpid, i ara hi ha una mica de claredat. No obstant això, m’agradaria subratllar que la seguretat de l’esdeveniment continua sent la nostra principal prioritat. Per tant, romandrem en constant consulta amb les autoritats, per a assegurar-nos que l’esdeveniment es desenvolupi de manera segura. Ara com ara, mantingui’s fora de perill, i ens reunirem al juliol».

La temporada d’ERC 2020 començarà el 77è Ral·li de Polònia del 26 al 28 de juny.

Calendari actualitzat del Campionat Europeu de Ral·lis a 2020 (subjecte a la validació de la FIA)

Ronda 1: 77è Ral·li de Polònia (terra), 26-28 de juny
Segona ronda: Ral·li Liepāja (Letònia, terra), 10-12 de juliol*
Ronda 3: Ral·li di Roma Capitale (asfalt), 24-26 de juliol
Quarta ronda: Ral·li txec Barum Zlín (asfalt), 28-30 d’agost
Ronda 5: Rallye de les Açores (terra), 17-19 de setembre*
Ronda 6: Ral·li de Xipre (terra), 16-18 d’octubre*
Ronda 7: Ral·li d’Hongria (asfalt), 6-8 de novembre
Ronda 8: Ral·li Illes Canàries (asfalt), 3-5 de desembre**

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments