WRC: Ogier obre la porta a allargar un any més el seu contracte amb Toyota

Molt discret des de la seva última victòria obtinguda al Ral·li de Mèxic el març passat, Sébastien Ogier es va explicar aquest divendres al vespre durant una entrevista exclusiva a les xarxes socials del seu soci Red Bull Motorsports.

Enmig d’un període de contenció arran de l’epidèmia mundial vinculada al Coronavirus, el sis vegades campió mundial del WRC i actual líder del campionat va respondre a les preguntes de Mike Chen a l’Instagram Live de Red Bull. Va tornar a moments clau de la seva carrera i també va admetre pensar en quedar-se un any més.

El de GAP que es van unir a Toyota el 2020 havia dit que aquesta temporada seria la seva darrera campanya personal. Arran de les circumstàncies pandèmiques actuals que pertorben el campionat, revisarà la seva decisió per seguir la seva carrera. Sens dubte, Tommi Mäkinen i tot l’equip de Toyota Gazoo Racing rebrien aquesta noticia amb els braços oberts per continuar conduint el Yaris WRC el 2021.Una notícia que serà també benvinguda a les carreteres de Champsaur ja que encara podran gaudir del pilot local un any més ja que es va confirmar la propera edició del Montecarlo a Gap.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments