WRC: Gap tornarà a ser l’inici del Campionat del Món de Ral·lis 2021

El Automobile Club de Monaco ha anunciat la seva data per a la temporada 2021 del WRC

La intenció dels organitzadors es celebrar la primera prova de l’any entre els dies 18-24 de gener. Veurem si es pot fer i si el calendari de 2020 no condiciona el de 2021. La prova, que celebraria la seva edició número 110 el pròxim 2021, com així es por veure en el cartell oficial.

Monte-Carlo és la prova més mítica del calendari. Actualment te la seva seu a Gap, als Alps Francesos, i es disputa per muntanyes franceses abans de baixar l’últim dia a Monte-Carlo i acabar amb el mític Col de Turini, lluny del format que tenia en dècades anteriors. El poc que queda dels any de gloria de la prova són les canviants condicions meteorològiques, asfalt sec, gel, neu, asfalt amb gel negre, plaques de gel sobre asfalt molt difícils de veure des de dins del cotxe.

Atès que la seu continuarà sent Gap – localitat natal del sis vegades campió mundial Sébastien Ogier – en 2021, s’espera un format semblant al vist fins ara, . L’itinerari es revelarà a nivell oficial el mes vinent de juliol segons ha comunicat l’ACM.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments