Fórmula 1: Es filtra el calendari provisional 2020

Els plans de la F1 s’estan ajustant a mesura que avança la situació de la COVID-19 i les restriccions als països organitzadors, incloses les prohibicions d’esdeveniments fins a setembre en diversos llocs.

La F1 també està en converses amb els circuits i algunes carreres se celebraran a porta tancada, mentre que en altres casos –sobretot els grans premis fora d’Europa–, els promotors negocien el cànon a pagar.

El pagament de les asseguradores per la cancel·lació a causa de la pandèmia és un altre factor que està influint en la decisió d’alguns promotors per a continuar amb l’organització de la carrera d’aquesta temporada.

Per part seva, Hockenheim no està en el calendari original, però es manté a l’expectativa i és probable que s’incorpori com a reemplaçament de Silverstone si no s’arriba a un acord amb el circuit sedi del GP de Gran Bretanya.

DataEsdeveniment
5 juliolGP d’Àustria 
12 juliolRed Bull Ring ‘2’
26 juliolGP Gran Bretanya (o Hockenheim)
2 agostSilverstone ‘2’ (o Hockenheim)
9 agostGP Hongría
23 agostGP BCN – Catalunya
30 agostGP Itàlia
6 setembreGP Bèlgica
20 setembreGP Azerbaiyán
27 setembreGP Rússia
4 octubreGP Xina
11 octubreGP Japó
25 octubreGP EEUU
1 novembreGP Mèxic
8 novembreGP Brasil
22 novembreGP Vietnam
29 novembreGP Bahrein
6 desembreBahrein ‘2’
13 desembreGP Abu Dhabi

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments