L’Autopilot de Tesla també falla, no veu un camió bolcat al mig de l’autopista

Un defecte en el sistema de pilots automàtics de Tesla va tornar a causar un accident massiu a l’autopista, aquesta vegada a Taiwan. El dispositiu de conducció autònoma d’Elon Musk no va detectar la presència d’un vehicle pesat amb propina a la pista.
Al vídeo gravat per la càmera de seguretat viària d’aquella infraestructura, es pot veure, al costat del separador central, el conductor del camió accidentat que intenta alertar altres motoristes sobre el perill, mentre que el model 3 avança, percebent només una frenada forta quan el l’accident ja era inevitable.

Les imatges difoses ara a les xarxes socials van motivar la tornada a la discussió al voltant dels límits a l’ús irresponsable dels nous sistemes de conducció “autopilotats”. Polèmica que també es va estendre al comportament de l’autor del vídeo, a qui també se l’acusa de conduir.

L’home de 53 anys que es trobava al Tesla va poder sortir amb només ferides lleus del terrorífic accident i ja va admetre que conduïa amb el sistema d’autopilot activat. Les autoritats afirmen que es distreuria, contràriament a les instruccions de Tesla, que recomana mantenir els nivells d’alerta per agafar la roda sempre que sigui necessari.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments