WRC: El Ral·li de Nova Zelanda 2020 també és cancel·lat

Els organitzadors del Ral·li de Nova Zelanda han confirmat avui que l’esdeveniment del Campionat Mundial de Ral·li de la FIA de 2020 a Auckland i els seus voltants, al setembre, ha estat cancel·lat a causa dels continus desafiaments de la pandèmia Covid-19.

A tres mesos del retorn previst de l’esdeveniment del WRC, però amb les fronteres de Nova Zelanda tancades als visitants internacionals en un futur pròxim, els organitzadors han arribat a la seva data límit.

«Va quedar clar que amb les nostres fronteres tancades als viatges internacionals i la logística necessària per a acollir a milers de visitants internacionals com a part del Campionat Mundial de Ral·lis, que la data de setembre de 2020 no era pràctica», va dir el director general del Ral·li Nova Zelanda 2020, Michael Goldstein.

«En els últims dotze mesos el nostre equip ha fet una gran quantitat de treball per a estar llest per a acollir un esdeveniment del WRC.

«Estem decebuts per no ser amfitrions del Campionat Mundial de Ral·lis aquest 2020, però al mateix temps els problemes al voltant del món posen això en context.

Encara que el promotor del WRC i la FIA encara no han finalitzat el seu calendari per a 2021, els organitzadors del Ral·li de Nova Zelanda són optimistes quant a que les carreteres icòniques del país en estar al calendari. Turisme, Esdeveniments i Desenvolupament Econòmic d’Auckland (ATEED) Steve Armitage – Director General de Destí va dir que mentre Auckland es perdrà l’oportunitat d’acollir el WRC al setembre, la perspectiva d’un possible esdeveniment en 2021 és emocionant.

«ATEED entén i dóna suport a la decisió de cancel·lar l’esdeveniment de 2020 donades les actuals restriccions mundials de viatge i la incertesa de quan es reobriran les fronteres. Si bé apreciem que això decebrà a molts fanàtics dels motoresport, hi ha clarament una sèrie de qüestions pràctiques que no poden ser resoltes a temps perquè l’esdeveniment procedeixi segons el que es preveu. Per descomptat, agraïm l’oportunitat de treballar amb el promotor i la FIA en el futur per a explorar la possibilitat que aquest esdeveniment icònic torni a les nostres costes en 2021» El Sr. Armitage va dir.

El director del ral·li de la FIA, Yves Matton, va dir:

«Tots estàvem emocionats de veure a Nova Zelanda reclamar el seu lloc en el Campionat Mundial de Ral·lis de la FIA en 2020 després d’una absència de set anys i estem naturalment tristos de no poder anar allí enguany.

«L’esdeveniment té una forta herència del WRC i estic segur que als pilots els hauria encantat tornar a les seves etapes icòniques o descobrir-les per primera vegada. Motorsport New Zealand i l’equip organitzador han fet un treball fantàstic fins ara i ja estem mirant cap al ral·li que se celebrarà en un futur pròxim».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments