Volvo on Call vol millorar l’eficiència energètica dels seus vehícles

L’aplicació per a telèfons intel·ligents Volvo on Call ara ofereix als conductors informació sobre els patrons de conducció elèctrica

És com un comptador de passos per a cotxes electrificats: els conductors de cotxes híbrids endollables de Volvo poden ara obtenir nous coneixements sobre els seus patrons de conducció elèctrica, ja que Volvo Cars introdueix una gamma de noves característiques en la seva aplicació per a telèfons intel·ligents Volvo on Call en tots els mercats de Volvo on Call.

Amb les funcionalitats addicionals, Volvo Cars pretén animar encara més als conductors dels híbrids endollables de Volvo al fet que es carreguin i condueixin totalment elèctrics en la mesura que sigui possible, i, de forma més general, al fet que augmentin l’interès pels avantatges dels cotxes elèctrics i la mobilitat sostenible.

La nova i millorada aplicació Volvo on Call permet als conductors veure quanta distància han recorregut en manera totalment elèctrica i el seu consum d’electricitat i combustible, entre altres mesuraments. A la fi d’enguany el servei també donarà als conductors la possibilitat de veure l’impacte de la seva conducció en la seva petjada de CO₂, així com els costos estimats de combustible estalviats en conduir en manera totalment elèctrica.

«Volem que l’aplicació Volvo On Call et faciliti la vida com a usuari i creï una experiència més personal», va dir Ödgärd Andersson, director de tecnologia digital. «A mesura que el cotxe es connecta cada vegada més, el potencial de l’aplicació augmenta i pretenem que, amb el temps, l’aplicació sigui tan part del Volvo com el propi cotxe».

Per als models aplicables de Volvo Recharge, comprats durant el període d’oferta, la plataforma també informarà els conductors sobre l’estat del reemborsament d’electricitat llançat l’any passat. Recharge és el nom general de tots els Volvos recarregables amb una cadena de tracció híbrida totalment elèctrica i endollable.

Les noves funcionalitats de Volvo on Call estan disponibles per a tots els models híbrids endollables de Volvo construïts en les plataformes SPA i CMA que construits després de 2015, en els 47 països del món on opera Volvo on Call. A la Xina, s’integraran funcionalitats similars en la popular plataforma WeChat.

«Igual que un comptador de passos ajuda la gent a fer més exercici, crec que en donar a la gent una millor comprensió dels seus patrons de conducció, els ajudarà a conduir d’una manera més sostenible», va dir Björn Annwall, cap de EMEA en Volvo Cars. «Veiem als híbrids endollables com a ‘cotxes elèctrics a temps parcial’ que fomenten canvis en el comportament de la gent i ajuden a preparar el camí per a una transició cap a cotxes totalment elèctrics».

Volvo Cars va ser el primer fabricant d’automòbils establert que es va comprometre a l’electrificació total i a un futur a llarg termini més enllà del motor de combustió interna tradicional. Actualment ja és líder del mercat en vendes d’híbrids endollables, que representen gairebé el 25% de les vendes totals de l’empresa a Europa.

En els pròxims cinc anys, Volvo Cars llançarà una gamma d’automòbils totalment elèctrics, d’acord amb la seva ambició que els automòbils totalment elèctrics representin el 50% de les vendes mundials per a 2025, i la resta dels híbrids. El seu primer cotxe totalment elèctric, el XC40 Recharge P8, entrarà en producció a la fi d’enguany a Gant, Bèlgica.

Tots els models de Volvo de la gamma actual inclouen una opció de recàrrega, des del petit SUV XC40, passant pels cotxes de la sèrie 60, fins al vaixell almirall de la companyia, el gran SUV XC90. Volvo Cars és l’únic fabricador de cotxes que ofereix una variant de recàrrega en cada model de la seva gamma.

Les actualitzacions de Volvo on Call anunciades avui van ser informades pels comentaris dels clients i Volvo Cars continuarà desenvolupant la plataforma en el futur, dissenyant el servei entorn dels clients.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments