DTM: Berger creu que és el moment de fer passos endavant

El DTM començarà el primer cap de setmana d’agost a Spa-Francorchamps, a Bèlgica. El director del promotor del campionat, Gerhard Berger, és conscient que cal iniciar activitats esportives, però amb precaució i salut i seguretat sempre en primer lloc.

L’austríac va dir al lloc web ran.de que és urgent que comenci la temporada i va recalcar que no només cal avançar:

“Cal començar ara. En cas contrari, els intervals de temps respecte a l’any passat són tan llargs que els assumptes són una mica latents. Crec que tots hem de sortir de l’hivern o aturar primer el coronavirus. D’altra banda, encara hem de centrar-nos en el problema del coronavirus. Hi ha hagut avenços, però sempre hi ha contratemps ”.

Berger ha explicat que cal tornar gradualment a la normalitat, sense oblidar la seguretat i la salut de tots els implicats:

“Per descomptat, volem tornar a la normalitat, donar als espectadors esdeveniments esportius en directe, però alhora no volem posar en perill la salut. i seguretat de pilots, equips i espectadors. Ara mateix, és una situació difícil, però ara crec que ha arribat el moment de fer petits passos endavant.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share