McLaren confirma l’acord plurianual amb Gulf

McLaren ha confirmat una nova associació pluriannual amb Gulf, marca que apareixerà en el MCL35 de l’equip del Gran Premi Britànic de Fórmula 1 d’aquest cap de setmana.

McLaren i Gulf es van associar anteriorment en la Fórmula 1 i Ca-Am en la dècada de 1970 i després una altra vegada en les 24 hores de Le Mans en la dècada de 1990.

El nou acord també cobreix a McLaren Automotive, amb Gulf convertint-se en el proveïdor preferit d’olis i lubrificants per als cotxes esportius de la companyia a partir de 2021.

El logo de Gulf serà present en les cobertes dels motors i miralls retrovisors de MCL35, a partir de la pròxima prova de Fórmula 1 de 2020 a Silverstone.

El cotxe de Fórmula 1 de McLaren per al 2020 ja funciona amb els colors taronja i blau amb els quals Gulf està associat.

«Estem encantats de donar la benvinguda a Gulf de nou a McLaren i reunir dues marques icòniques de nou en una nova i emocionant associació», va dir el CEO de McLaren, Zak Brown.

«Gulf forma part de la història de McLaren i és coneguda per la seva innovació i excel·lència tècnica en la indústria, amb la qual s’alinea perfectament amb McLaren».

«Estem desitjant començar la nostra associació junts aquesta temporada.»

McLaren ha tingut un fort començament en la campanya de 2020, ocupant el tercer lloc en el Campionat de Constructors, després d’haver pujat al podi a Àustria.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments