WEC: Merhi amb Eurasia Motorsport a les 6 H de Spa 2020

L’ex pilot de Fórmula 1 Roberto Merhi farà la seva primera aparició en el Campionat Mundial de Resistència de la FIA després tres anys a Spa el mes vinent.

El de Benicàssim s’unirà amb l’equip Euràsia Motorsport per al qual va conduir en la Sèrie Asiàtica de Le Mans l’hivern passat, acompanyant a Daniel Gaunt i Nobuya Yamanaka en l’únic cotxe de l’equip en la classe LMP2.

Agafa el seient que originalment va pertànyer a Nick Cassidy, abans que les restriccions de viatge de COVID-19 obliguessin els kiwis residents al Japó a abandonar l’equip.

Merhi va conduir per última vegada en el WEC en la carrera de Nurburgring de 2017 per a Manor, havent disputat la major part de la campanya de 2016 per al mateix equip.

Després va tornar als monoplaces en 2018 conduint per a Campos Racing en la Fórmula 2, però va passar gran part de l’any passat al marge abans d’unir-se a Euràsia per a la Sèrie Asiàtica Le Mans, acabant tercer en el campionat al costat de Nick Foster i Aidan Read.

Merhi comentava que després d’un temps tractant de tornar als monoplaces, ara se centra en forjar una carrera en els cotxes esportius.

«El meu enfocament fins ara ha estat en monoplaces de primera línia i sé que és on hauria d’estar, però els prototips estan on estan les oportunitats ara mateix i amb els canvis de regles que vénen juntament amb la LMH i la LMDh, aquest sembla ser el lloc per a seguir endavant«, va dir Merhi.

«El WEC està definitivament en la meva llista de desitjos, és un gran campionat que anirà a llocs amb les noves regulacions [del hipercotxe] i l’esperançadora aparició de molts nous fabricants en les pròximes temporades, així que definitivament seria una cosa que vull fer.

«Espero que les sortides que he tingut i tindré enguany en el LMP2 li recordin a la gent el que tinc per a oferir en termes de velocitat i capacitat que em va portar fins a la F1

Sobre les seves perspectives per a la carrera de Spa, Merhi deia

«Spa té una expectativa diferent per a mi, ja que conduiré el cotxe per a fer costat a l’equip en els seus preparatius per a les 24 hores de Le Mans.

«Espero ajudar-los primer i principalment amb el desenvolupament i la posada en marxa del Ligier a Spa i després d’això fer el millor que pugui per a posar al Ligier tan endavant en la qualificació com pugui.»

Euràsia també es prepara per a competir en les 24 hores de Le Mans, però no tenia pilots confirmats en l’última versió de la llista d’inscrits.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments