RAL·LICROSS: Primera llista d’inscrits de 2020 per al Swecon World RX de Suècia

La llista d’inscrits per a les dues primeres rondes del Campionat Mundial de Ral·liCross, el Swecon World RX de Suècia a Holjes, del 21 al 23 d’agost, ha estat publicada per la FIA.

Dos ex campions de pilots i vuit guanyadors de l’esdeveniment World RX estan inclosos en la llista de 17 cotxes per al cap de setmana suec, on el local Timmy Hansen, l’actual campió mundial de pilots RX correrà amb el número 1 en el seu Peugeot 208 per primera vegada. El seu company d’equip i germà Kevin Hansen també tindrà un nou número per a 2020, el número 9, al costat del seu 208, mentre l’Equip Hansen comença la defensa del seu títol d’Equips 2019.

L’altre campió mundial de pilots de RX en la graella, que torna al Mundial de RX és Johan Kristoffersson (Volkswagen Polo), que corre com a participant individual amb Kristoffersson Motorsport. El noruec Andreas Bakkerud debutarà en un Renault Megane en l’equip Monster Energy GCK RX Catel, juntament amb el britànic Liam Dauren. El suec Anton Marklund també correrà en un Megane de l’equip GCK Bilstein i el propietari de GC Kompetition, el francès Guerlain Chicherit, i el nou company d’equip de Unkorrupted, el lituà Rokas Baciuska, pilotarà un Renault Clio.

El finlandès Niclas Gronholm i el rus Timur Timerzyanov segueixen amb els i20 del GRX Taneco Hyundai per a 2020, i se’ls unirà un tercer i20 en Holjes, dirigit pel GRX SET, conduït per l’hongarès Krisztian Szabo. Altres dos cotxes són el KYB Team JC, que té un parell d’Audi S1 per al suec Robin Larsson i el letó Janis Baumanis, i Muennich Motorsport, amb l’alemany Timo Sceider i Rene Muennich conduint dos Seat Ibizas.

També en la llista d’inscripcions de Swecon World RX de Suècia està el guanyador de 2019, Sebastian Eriksson, conduint un Honda Civic Supercar de OlsbergsMSE.

24 pilots, de nou països diferents, s’inscriuen en la primera ronda del Campionat Europeu de Ral·liCross per a Supercar, que se celebrarà en una sola ronda durant dos dies en Holjes.

Els aspirants al títol d’Euro RX Supercar 2019 Jean-Baptiste Dubourg (Peugeot 208), de França, i Thomas Bryntesson (Volkswagen Polo), de Noruega, encapçalen la llista, juntament amb el bicampió de la Sèrie Internacional RX2, Oliver Eriksson, en un Ford Fiesta de Olsbergs MSE. El suec Pontus Tidemand (Volkswagen Polo) és part d’un programa de dues participacions amb Peter Hedstrom, de Suècia. El noruec Ben-Philip Gundersen (Audi S1) és un dels molts pilots que estan fent el pas cap al Supercar per al 2020. El campió europeu de Ral·liCross 1999, el suec Per Eklund, als 74 anys, tornarà al campionat amb un Volkswagen Escarabat de Eklund Motorsport.

Llista d’inscrits de Holjes World RX  here.

Llista d’inscrits Holjes Euro RX here.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments