FÓRMULA E: Vandoorne victoria i subcampionat en la última cursa de la temporada

Stoffel Vandoorne (Mercedes) va guanyar l’última cursa de la temporada de Fórmula E i va aconseguir el segon lloc al campionat darrere d’António Félix da Costa, campió de Fórmula E 2019/2020.

El pilot del Mercedes va tenir un gran suport pel seu company d’equip, que va contribuir a un doblet de Mercedes sense precedents en la Fórmula E, finalitzant 1.340s per darrere.
Sébastien Buémi (Nissan), que també va lluitar pel segon lloc del campionat, però no va obtenir millor rendiment, va acabar la carrera en el tercer lloc.

António Félix da Costa va aconseguir una remuntada dea del 19 al novè lloc. El seu company d’equip a DS Techeetah, Jean Eric Vergne va ser setè, després de començar el 21. No va tenir sort, va quedar tercer al campionat a un punt de Vandoorne.

La cursa va ser, com és habitual, interessant, ja que a la part davantera de la cursa es va decidir el subcampionat, però més endarrera hi va haver actuacions molt meritòries.