DTM: Kubica detecta on perd ritme en la seva primera temporada en el campionat

Robert Kubica diu que està perdent com a mínim “90%” del seu temps de volta en les rectes, i continua lluitant per millorar el seu ritme en la seva primera temporada de DTM.

Kubica encara no ha aconseguit un punt després de les tres rondes inicials de la temporada 2020 a l’agost, amb els seus millors resultats sent un parell de 13è llocs a Lausitzring.

El pilot polonès va dir després de la primera de les rondes de Lausitzring que no va poder identificar on exactament li fallava el seu BMW M4 en comparació amb les sis altres cotxes de fàbrica BMW.

Però després de la conclusió de la tercera ronda, el pilot de 35 anys diu que ara entén el que li impedeix mostrar el seu veritable potencial en la categoria.

“Un dels problemes és com s’accelera el cotxe”, va dir Kubica a Przeglad Sportowy.
El 90% o fins i tot tota la meva pèrdua en la qualificació s’ha produït en les rectes. I no és perquè estic donant gas massa tard, però no tenim acceleració.

“Hem d’ajustar el cotxe de manera diferent (a causa del dèficit en rectes) perquè el cotxe també té manca de grip. Quan es tenen pneumàtics nous, d’alguna manera es pot emmascarar aquest problema, però en tandes llargues, no.

“Els pneumàtics es desgasten més ràpid i el cotxe llisca encara més. També ho veus des de fora, aquests no són només els meus sentiments.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share