RAL·LICROSS: Kristoffersson guanya en la primera cursa de Letònia

Johan Kristoffersson ha guanyat la cinquena ronda del Campionat del món de Ral·liCross, la primera de les dues d’aquest cap de setmana a Riga (Letònia). Després que Niclas Grönholm fos el més fort de les eliminatòries i Mattias Ekström fos el més ràpid de les semifinals, el doble campió va dominar clarament la final.

A la final, un fort inici de Johan Kristoffersson, que es va fer càrrec del lideratge, mentre que Robin Larsson (KYB Team JC / Audi) va dificultar la resta del grup. L’incident va permetre a Kristoffersson (Kristoffersson Motorsport / Volkswagen) guanyar avantatge en el lideratge, mentre que Kevin Hansen (Team Hansen / Peugeot) va arribar des de la part posterior de la graella fins al segon lloc. Ekström, en un KYB Team JC Audi, es va classificar tercer.

En la primera volta, Larsson i Grönholm (GRX Taneco / Hyundai) van fer la seva joker lap, així com Kevin Hansen a la següent volta. El suec va tornar a la pista davant de Grönholm. Ekström es va convertir en el principal assetjador de Kristoffersson, que ja tenia més de dos segons per davant. Timmy Hansen (Team Hansen / Peugeot) era el tercer.

Amb un ritme fort, Grönholm podria ser un problema per als homes del davant, però no va poder desfer-se de Kevin Hansen i els dos fins i tot es van tocar en la lluita. A la quarta volta, Ekström va fer la volta comodí, aconseguint tornar tercer per davant de Kevin Hansen.

La lluita entre Grönholm i Kevin Hansen va continuar i a la cinquena volta es va produir un altre incident, sent Grönholm massa optimista en una maniobra que va acabar a les barreres. Poc després, Kristoffersson va fer la seva volta comodí i va tornar al capdavant.

Va arribar la volta final i Timmy Hansen va fer la volta comodí. El suec va caure al tercer lloc, superant al germà Kevin en la lluita pel tercer lloc. El segon va ser Ekström, a 3.468 segons del guanyador.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share