RAL·LICROSS: Ekstrom guanya a Letònia i pressiona pel campionat

Mattias Ekstrom ha aconseguit la seva segona victòria de la temporada 2020 a la Neste World RX de Riga-Letònia, la sisena prova del Campionat Mundial de Ral·liCross.

Juntament amb la 12a victòria de la seva carrera, aconseguida liderant les 12 voltes de la semifinal i final el diumenge a la tarda al Bikerneiki Sport Complex, Ekstrom va aconseguir el màxim de punts a Riga per tancar la bretxa amb el líder del Campionat Mundial de Pilots RX Johan Kristoffersson.

L’equip KYB Team JC va fer canvis de configuració a la nit a l’Audi S1 d’Ekstrom i el company d’equip Robin Larsson, i Ekstrom va poder controlar la sisena ronda de la temporada en qualificació, les semifinals i la final.Per primera vegada en aquest 2020 Kristoffersson no va guanyar una sessió de qualificació. Igual que Ekstrom i Larsson, l’equip Kristoffersson Motorsport va treballar molt en l’estratègia de pneumàtics per tenir el millor set-up disponible per a les semifinals i la final, però el líder del campionat de pilots va acabar segon a la final. Larsson va ser tercer, el seu primer podi de la temporada, per ajudar a l’equip de KYB JC a ampliar el seu lideratge en les classificacions del Campionat del món d’equips RX.

Timmy Hansen (Peugeot 208), Niclas Gronholm del GRX Taneco (Hyundai i20) i Kevin Hansen (Peugeot 208), han completat els classificats a la final de Riga-Letònia.

Robin va acabar segon a la semifinal, que va ser molt bo i important per a l’equip i després a la batalla final amb Johan, una cursa tan de cos a cos des del principi fins al final. amb totes les voltes que enganxat el meu para-xocs, però no he comès cap error i al final he acabat davant. Probablement és una de les millors victòries. La victòria a Holjes va ser molt bona, però d’alguna manera a Holjes va sentir que tothom deia que la final era genial, però aquesta vegada tot el dia ha estat genial. Ho qualificaria millor”, ha dit el guanyador Ekstrom.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments