RAL·LICROSS: OFICIAL: Prova doble en el Circuit de Barcelona-Catalunya 2020


La FIA acaba de confirmar amb un comunicat que la prova que es disputarà els propers 17 i 18 d’octubre serà doble. Amb curses dissabte i diumenge puntuables per al Campionat del Món de Ral·liCross, tal com vam avançar fa uns dies.

A la llum de les contínues preocupacions de salut global sobre el COVID-19, i la imposició d’un Estat de Contingència per part de les autoritats portugueses que comporta limitacions estrictes en els viatges i reunions públiques, el World Ral·licross de Portugal 2020, previst al Circuit Internacional de Montalegre entre el 10 i el 11 d’octubre, ha estat cancel·lat.

Aquesta decisió es va prendre després de consultar a la FIA, el promotor de la sèrie IMG, l’ASN portuguès i l’organitzador local de l’esdeveniment, per la salut i la seguretat de tots els implicats com a prioritat.

El World RX de Catalunya-Barcelona del 17 al 18 d’octubre es convertirà en un esdeveniment de doble capçalera tant per al Mundial RX Supercar com per l’Euro RX Super1600.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments