G-SERIES: La primera de 2021 se l’emporta Suárez però la sorpresa és Gil Membrado

Les GSeries 2021 van donar el tret de sortida aquest passat cap de setmana al Circuit d’Andorra-Pas de la Casa.

Cohete Suárez (GIAND), Yann Le Poitier (SBS) i Àlex Sito Español (2RM) van ser els vencedors en les diferents categories de les curses disputades aquest passat dissabte al Circuit Andorra del Pas de la Casa.

En la categoria GIAND Cohete Suárez i Nil Solans van donar un gran espectacle fins l’última volta en el seu frec a frec pel triomf, però la sorpresa era el tercer. Un jove de 13 anys, en Gil Membrado, va donar tot un rectial en el circuit de gel. El jove pilot català es va colar entre els sis millors pilots, tres d’ells campions del món de ral·lis, i va ser capaç de pujar al podi final.

La primera prova andorrana, va estar incialment dominada pels campions del món, els Solans (Nil i Jan) que eren els més ràpids en qualificació, amb Cohete i Xevi Pons per darrera. El primer favorit en caure era en Jan Solans, el pilot català va quedar de la lluita final. Nil i Suárez van luitar en cada mànega fins a la cursa final, on l’sturià aconseguia la primera victòria de la temporada.

En 2RM, la victòria era per Àlex Español per davant de Lluís Sala. En una de les categories de moda, els SBS, els Le Poitier ns’emportaven totes les mànegues disputades.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments