FÓRMULA E: Buemi Rowland amb Nissan al 2021

Sebastien Buemi i Oliver Rowland es quedaran amb Nissan e.dams per a una tercera temporada consecutiva de Fórmula E el 2021.

Buemi ha format part del conjunt e.dams des de la seva primera temporada en FE, amb Renault el 2014/15, i es va quedar a l’equip quan Nissan va prendre el relleu del seu soci aliat el 2018/19.

Rowland va signar abans de la primera temporada de Nissan en FE després de la primera elecció de l’equip, Alex Albon, va ser cridat per la Fórmula 1 amb el que llavors es coneixia com a Toro Rosso.

Nissan va gaudir d’una forta campanya en la sèrie elèctrica de 2019/20, acabant segon en la classificació per equips darrere el campió DS Techeetah.

A la taula de pilots, el campió de 2015/16 Buemi va acabar quart tot i no guanyar una cursa en tot l’any, mentre Rowland va ser classificat un lloc darrere, cinquè després de guanyar la penúltima cursa de la temporada a Berlín.

Buemi combinarà els seus compromisos de Fórmula E amb un Toyota en la nova classe Hypercar del Campionat Mundial de Resistència, que recentment va revelar un calendari de sis proves, més curt per a la temporada 2021.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments