FÓRMULA E: «Sempre que un pilot diu que conduir una Fórmula E és fantàstic, ho diu perquè és al campionat i li paguen per conduir»

Entre les temporades 2014/2015 i 2016/2017, Loïc Duval va representar a Dragon a la Fórmula E. Ara, més de tres anys després d’abandonar el campionat, va revelar que no li agraden els cotxes elèctrics i fins i tot considera que qui diu que els agrada és perquè el paguen per competir-hi.

Citat pel lloc web speedweek.com i abordat sobre el nou DTM Electric, el francès va confessar que no li agrada el cotxe de la Fórmula E per les seves característiques molt particulars:

DTM Electric pot ser un gran campionat, amb grans carreres. Però no m’agrada la Fórmula E. Els cotxes no són ràpids. M’agraden els llocs, el format i la competència. Vaig conduir un Fórmula E. Però al volant no es gaudeix tant com en altres cotxes amb més adherència i potència ”.

I Duval va anar més enllà:

‘Sempre que un pilot diu que conduir una Fórmula E és fantàstic, ho diu perquè és al campionat i li paguen per conduir i no hi pot estar en contra. Però no pot ser tan divertit com un LMP, DTM o Super GT. Amb un cotxe elèctric pots divertir-te si tens prou adherència i potència ’.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments