Nismo restaurarà i millorarà els Skyline GT-R R32

Cada vegada més marques o departaments específics dins de les seves estructures es dediquen a la restauració de models clàssics o d’interès històric. L’últim és Nismo, la divisió esportiva de Nissan, que ara anuncia que avançarà amb la restauració de models icònics de marques japoneses.

L’escollit per començar el treball és un model amb una enorme legió de fans, el Skyline GT-R R32. I Nismo no només promet una restauració exemplar del cotxe esportiu de Nissan, sinó que també afirma que el farà millor que quan va sortir de la fàbrica. Aquesta notícia segueix d’altres en què anunciava el retorn a la producció del motor RB26DETT, així com d’altres components originals.

Les unitats recuperades i actualitzades rebran un segell d’aprovació de Nismo, així com una placa amb el número de sèrie. El R32 és un model el valor de mercat del qual ha anat augmentant i, amb aquestes «noves» edicions oficials, Nismo espera preservar el seu llegat, millorar-lo i mantenir-lo a les carreteres perquè gaudeixin les futures generacions.

Les unitats recuperades se sotmetran a una restauració completa, des del xassís fins a la carrosseria, eliminant qualsevol signe de corrosió i rebent una nova pintura. S’afegiran tots els elements que falten i fins i tot es pot preparar el motor reformat. La cabina es restaurarà segons el disseny i els colors originals, però utilitzant materials moderns, per motius legals, amb una major resistència al foc. Al final del procés, el client rep un dossier detallat sobre la feina realitzada, així com el seu nou Skyline GT-R R32 amb una garantia d’un any o 20.000 km.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments