FÓRMULA 1: Els circuits urbans de 2021 en el punt de mira

Es preveu que la Fórmula 1 perdi tres dels seus grans premis urbans aquest any, inclòs el Gran Premi de Mònaco que, a causa de la pandèmia, corre el perill de quedar-se fora per segona vegada a la història. El 2020, per la mateixa raó, no es va correr.

Formule1.nl escriu que hi ha indicis de persones dins de la F1 que apunten a la cancel·lació dels Gran Premis a Mònaco (20 a 23 de maig), Azerbaidjan (4 a 6 de juny) i Canadà (11 a 13 de juny).

La construcció de circuits urbans requereix uns mesos i setmanes d’antelació. Amb la incertesa sobre la pandèmia que domina avui, els organitzadors de les proves no poden córrer el risc de cancel·lacions en el darrer moment, cosa que provocaria pèrdues importants.

A Mònaco, el Ral·li Històric de Monte Carlo ja ha estat cancel·lat, mentre que en el cas del Canadà les fronteres han estat tancades als estrangers des de fa temps. Si es confirmen les cancel·lacions de Mònaco, Azerbaidjan i Canadà, els candidats a reemplaçar-les seran Mugello (Itàlia), Nürburgring (Alemanya) i Istanbul Park (Turquia), que ja el 2020 van ser solucions favorables.

El mateix passa amb Imola (Itàlia) i Portimão (Portugal). En el cas d’Imola, ja es confirma com la segona parada de la temporada després de l’ajornament del GP d’Austràlia. Portugal és una alternativa sobre la taula per a la vacant del 30 d’abril al 2 de maig.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments