WRC: Bottas amb ganes de correr l’Artic Rally 2021

Després d’acabar l’Artic Rally, que va tenir lloc aquest cap de setmana, en sisè lloc, Valtteri Bottas, que va competir amb el PH3 DS Sport WRC, està pensant en tornar a aquesta cursa el proper mes de febrer, quan tindrà lloc al WRC.

En substitució del cancel·lat Ral·li de Suècia, la cursa finlandesa acollirà la caravana del WRC i Bottas hi vol ser present. Si es confirma, serà la primera participació del pilot de Mercedes a la F1 en un esdeveniment del WRC. Segons el que se sap, la decisió no es en ferm, ni es sap amb quin cotxe ho farà.

Si ho fes en un dels WRC actuals seria un gran moviment de màrqueting per a la marca. Els pilots finlandesos son uns grans amans dels ral·lis com va demostrar Kimi Räikkönen quan va correr unes temporades en la màxima categoria.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments