WRC: Ypres canvia de dates, se celebrarà del 13 al 15 d’agost de 2021

Després de ser anunciat en el Campionat Mundial de Ral·lis de 2021, per segona vegada després de l’anul·lació de darrera hora al 2020, els organitzadors de Renties Ypres Rally Bèlgica avui han confirmat la data de l’esdeveniment entre el 13 i el 15 d’agost.

El ral·li d’asfalt substitueix el proposat a Irlanda del Nord, que es va ajornar per a enguany a causa de la incertesa sobre el finançament públic relatiu a la pandèmia de Coronavirus.

Jan Huyghe, del promotor d’esdeveniments Club Superstage, va dir:

«Per a nosaltres, com a organització, és una gran data, ja que per a molta gent és un cap de setmana llarg i cauen enmig de les vacances escolars.

A més, aquesta data també és ideal per al Circuit de Spa-Francorchamps, on dues setmanes més tard hi haurà el GP de Fórmula 1

Diego Desmadryl, regidor d’Economia, PIME, Turisme i Esdeveniments d’Ieper, va dir que la data de mitjan agost serà un gran impuls per a la ciutat després que el debut de Bèlgica en el WRC es cancel·lés el novembre passat a causa de Covid-19.

«Quan ens vam veure obligats a cancel·lar l’edició de 2020 a l’octubre de l’any passat a causa de la crisi sanitària, va ser un cop dur. Estem molt contents i orgullosos de tenir l’oportunitat de rebre el Campionat Mundial de Ral·lis de la FIA a la nostra ciutat», va afegir.

«Va caldre organitzar-se per trobar una data adequada, però després de consultar amb totes les parts, arribem a l’acord del cap de setmana del 13 al 15 d’agost. Es tracta d’un gran impuls per al turisme perquè posa a l’esdeveniment en el centre d’atenció internacional.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments