WEC: Red Bull i Oreca s’uneixen per crear el primer cotxe d’hidrogen per a les 24h de Le Mans

Red Bull Advanced Technologies col·laborarà en el disseny del concepte de xassís per a la futura categoria de cotxes alimentats amb hidrogen al Campionat Mundial de Resistència (WEC). S’estrenarà a les 24 hores de Le Mans el 2024.

El nou cotxe naixerà de la col·laboració entre Oreca i Red Bull, ambdues entitats compartiran la seva experiència, inclosos els coneixements adquirits per Red Bull a la Fórmula 1 en termes d’aerodinàmica, dinàmica de vehicles, simulació i tecnologia d’optimització de recuperació d’energia.

En una primera fase, el projecte consisteix a realitzar i presentar un estudi de viabilitat sobre el concepte de cotxe. En aquest pas, Red Bull Advanced Technologies i Oreca col·laboraran amb Plastic Omnium, un proveïdor exclusiu de tancs de combustible d’hidrogen per a ús en prototips de carreres.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments