FÓRMULA 1: McLaren vol millorar en revolts de baixa velocitat per al 2021

McLaren va avançar considerablement l’any passat i el 2021, amb el trasllat a la unitat de potència de Mercedes, pretén continuar el seu camí. Malgrat les limitacions del desenvolupament, la formació britànica espera fer millores en el monoplaça, anomenat MCL35M, principalment en dos aspectes.

James Key, director tècnic, va explicar a Motorsport.com que el rendiment a les corbes ràpides va ser un punt fort el 2020, així com el rendiment a la recta. No obstant això, va assenyalar dues àrees que necessiten progressar:

Crec que en termes de debilitats encara hem de millorar una mica a baixa velocitat. No érem tan febles com el 2019 i un dels nostres grans esforços va ser millorar aquesta baixa velocitat, l’equilibri i la consistència que teníem en certs tipus de revolts de baixa velocitat. Aleshores, en algunes condicions, el cotxe no funciona tan bé com voldríem, i és en algunes condicions meteorològiques o d’adherència que podem veure a les dades ”.

L’enginyer va subratllar que aquests aspectes manquen de comprensió i no són fàcils de millorar:

‘Hem d’entendre això realment, però no és una d’aquestes correccions d’un dia per l’altre. Per tant, és l’objectiu que tenim. Crec que si aconseguim resoldre-ho parcialment tindrem un cotxe més consistent d’una cursa a l’altra ».

Està en joc el comportament del monoplaça en condicions de vent, que segons Key era un area a millorar:

Era un problema per a nosaltres. Creiem que són les característiques del cotxe que hem de resoldre. Però amb totes aquestes coses no hi ha cap bala de plata, només cal treballar-hi. Però hi ha un element de probabilitat que s’afecta una mica més que altres, positivament i també negativament, segons la direcció del vent. Per descomptat, tots els cotxes pateixen això ’.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments