FÓRMULA E: Nou calendari amb l’inclusió del Circuit de Xest

S’han anunciat més curses per a la propera temporada de Fórmula E. Després de saber que l’inici de la temporada serà els dies 26 i 27 de febrer a Aràbia Saudita, el programa està previst fins a la vuitena prova.

En un comunicat difós per l’organització del campionat va confirmar el Rome ePrémio a Itàlia el 10 d’abril, sent la gran novetat el viatge al circuit Ricardo Tormo a València el 24 d’abril. És la primera vegada que el campionat es fa en una pista de carreres, un remei a la situació de la pandèmia.

El 8 de maig és el torn del viatge a Mònaco, seguit d’un ePrémio de Marraquexe el 22 de maig. De moment, el calendari del 5 i 6 de juny amb l’ePrémio de Santiago de Chile. La cursa estava prevista inicialment per al gener, però es va ajornar a causa del Covid-19.

L’ePrémio de Paris surt del calendari, que passa a la temporada 2021/2022. Pel que fa a les proves a Sanya, Xina i a Seül, Corea del Sud, es posposen sense noves dates definides, després de ser previstes inicialment per al març i l’abril.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments