RAL·LIS: Hyundai fica a punt el nou i20 Rally2 en els trams del Ral·li de Suècia

La setmana passada, el Hyundai i20N Rally2 va completar quatre dies de proves a Suècia amb Craig Breen i Oliver Solberg.

Al llarg d’aquests quatre dies de proves, es van recórrer més de 600 km al nord de Torsby, en zones que estaven programades per formar part del Ral·li de Suècia aquest any abans de la seva cancel·lació.

Durant els seus primers quilòmetres al volant de l’i20N Rally2, Oliver Solberg va comentar:

“El Hyundai i20 N Rally2 és molt divertit de conduir. Hyundai Motorsport realment està portant aquest cotxe un pas més enllà, i la tracció i el control ja són força bons. Tenir l’oportunitat de treballar amb un equip de campions del món com aquests nois és fantàstic per a mi: és una cosa molt emocionant participar en el desenvolupament d’un nou projecte. És molt clar veure que Hyundai Motorsport està treballant dur per construir un cotxe guanyador al Rally2 i serà genial formar part del procés d’homologació i competició. Ho hem vist en els darrers anys, la competència a la categoria és increïble i l’i20 N Rally2 serà una cosa nova molt emocionant. He conduït diversos d’aquests cotxes durant els darrers anys i és fantàstic pensar que la meva experiència pot ajudar Hyundai Motorsport amb l’i20 N Rally2 «.

Andrew Johns, responsable de competició per a clients de Hyundai Motorsport, especifica que el programa de desenvolupament d’aquest Hyundai funcionarà de manera ideal.

“El calendari de desenvolupament de l’i20 N Rally2 segueix el planejat i la nostra última prova de neu és un pas clau per preparar un cotxe competitiu capaç de totes les superfícies. Els quilòmetres recorreguts durant els quatre dies no només seran extremadament útils per als nostres clients en els seus propis ral·lis d’hivern, sinó que també ajudaran a avançar el desenvolupament iniciat a les etapes de terra l’any passat. Durant els propers mesos, els nostres enginyers continuaran provant, utilitzant diferents pilots per obtenir una gamma més àmplia de comentaris sobre tots els aspectes del cotxe. El cotxe final que oferim als clients serà una proposta excel·lent «.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments