FÓRMULA E: Audi perd l’oportunitat de vendre l’equip

Des de fa uns mesos se sap que Audi deixarà la Fórmula E al final de la temporada actual, cosa que significa que hi ha una llicència sense assignar. El procés de venda de la mateixa llicència serà gestionat per Formula E Holdings (FEO).

Audi podria haver venut el registre, però, com que no va poder concloure les converses a temps, fins i tot amb noves parts interessades, ara no podrà guanyar-hi diners: l’assumpte quedarà en mans de l’entitat responsable del campionat.

Va ser el mateix fabricant alemany qui ho va confirmar en un comunicat:

«Tal com estava previst, aquesta temporada marcarà el final de la col·laboració amb el nostre equip de fàbrica Audi Sport Abt Schaeffler i la llicència tornarà a FEO al final de la temporada, tal com es va acordar a les normes. Hi va haver converses amb diverses parts interessades, però per diversos motius no es va poder tancar cap contracte ’.

El líder de l’equip, Allan McNish, a Motorsport.com va detallar:

Hi ha alguns terminis naturals. Hi ha terminis tècnics i també contractuals. Vam tenir moltes discussions al desembre, quan va quedar clar que marxaríem. Ho hem intentat tot per garantir que l’entitat, l’equip, visqués més enllà, però per desgràcia no ho hem aconseguit a temps.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments