RAL·LICROS: Ide el primer en confirmar la temporada completa amb EKS JC

El pilot belga Enzo Ide és el primer a anunciar les seves intencions de competir en el Campionat d’el Món de Ral·liCros de la FIA de 2021, al volant d’un Audi S1 ​​EKS RX Quattro.

Serà el primer campionat complet per al pilot de 29 anys, que va competir en una prova en 2019 i dos en 2020. Ide va fer la seva primera aparició en les semifinals del Mundial de Ral·licros en la vuitena prova a Barcelona el 2020 i va aconseguir dos impressionants segons llocs darrere de Liam Doran en el Campionat Britànic a finals de l’any passat.

Estic molt content d’anunciar la meva segona campanya en el campionat per 2021. Sé que serà dur, perquè només els millors pilots competeixen al World Ral·licros, però per a mi sol es tracta de guanyar experiència i aprendre competint contra aquests pilots professionals.

En tots dos campionats, Ide competirà per al EKS JC, una col·laboració entre els guanyadors del Campionat Mundial de Ral·licros per Equips 2020, el KYB Team JC, i l’equip EKS de Mattias Ekström.

«Hem començat a fer proves i és molt emocionant estar de tornada en un cotxe de Ral·liCros. Vull aprofitar aquesta oportunitat per donar les gràcies tant a [el director de l’equip EKS JC] Joel [Christoffersson] com a Mattias [Ekström] per creure en mi «

Ide

«Sense ells, això mai hauria estat possible. És un somni fet realitat i ho gaudiré a el cent per cent. Espero poder estar molts anys amb aquest fort equip, i seguir creant records amb tota la fantàstica gent que forma part d’ell. «

Parlant del seu nou pilot, el director de l’equip EKS JC, Christoffersson, va dir:

És fantàstic que puguem entrar en una temporada completa del Campionat de el Món amb Enzo, i ser part de que doni aquest pas.

El RallyX Nordic serà una bona pràctica per a ell per ajudar a millorar el seu ritme el màxim possible per al Mundial de Ral·licros. Enzo va mostrar una forta corba de desenvolupament l’any passat i va acabar la temporada amb dos resultats realment bons. Definitivament té la velocitat per estar en les semifinals i aquest serà l’objectiu a llarg de la temporada. «

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments