Mercedes-AMG Project One, de la F1 a les butxaques més adinerades

El nou hipercar de Mercedes-AMG, Project One, comença a arribar cada vegada més als clients a mesura que les proves dinàmiques s’acosten al seu final.

El nou projecte One és una sèrie limitada a 275 unitats, que es venen pel modest preu de 2,27 milions d’euros, ha estat recollit ara per l’equip de Supercar Blondie en una altra prova de les capacitats del potent motor híbrid al circuit de Nürburgring, a Alemanya.

El Mercedes-AMG Project One està equipat amb un bloc V6 turbo d’1,6 litres, al qual s’afegeixen quatre motors elèctrics.

Un motor elèctric a l’eix posterior, dos a l’eix davanter i un quart que té com a missió assegurar que el turbo garanteixi la màxima potència sempre que sigui necessari.

Aquest darrer motor elèctric té una potència de 90 kW, equivalent a 122 CV, mentre que els tres motors elèctrics restants proporcionen 120 kW de potència, uns 163 CV.

L’alimentació d’aquest sistema híbrid, que proporciona una potència combinada de més de 1.000 CV, és un paquet de bateries de ions de liti que pesa al voltant dels 100 kg, que es col·loca sota els seients.

Mercedes-AMG ja ha revelat que el Projecte One accelera de 0 a 200 km / h en menys de 6 segons i supera els 350 km / h de velocitat màxima.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments