WEC: Ja tenim data per la presentació del Peugeot LMH

El 6 de juliol serà el dia en que Peugeot presentarà el seu “futur Le Mans Hypercar”, que participarà al Campionat Mundial de Resistència i a les 24 hores de Le Mans.

Molt esperada, la germana petita del 908 serà un LMH (Le Mans Hypercar) i no un LMDh (Le Mans Daytona hybrid). Estarà alimentat per un motor V6 de 2,6 litres doble turbo a 90°. Un bloc connectat a l’eix posterior que desenvolupa 500 kW (680 CV), per un pes de 1.165 kg.

Tot plegat s’acompanyarà d’una caixa de canvis robòtica de set velocitats i d’un motor elèctric de 200 kW que actua sobre l’eix davanter, cosa que converteix l’última creació de Peugeot Sport en una tracció a les quatre rodes no permanent.

El 6 de juliol descobrirem el nou Hypercotxe del lleó per assaltar Le Mans.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share