Porsche 911 GT3 Touring, més sobrietat, mateixa elegància

Porsche ha presentat el nou 911 GT3 Touring, la setena generació del poderós GT, que arriba amb una imatge més sòbria.

La diferència més notable a l’exterior és l’omissió de l’ala posterior fixa del 911 GT3, amb una càrrega aerodinàmica d’alta velocitat assegurada per un aleró posterior extensible automàtic.

Les finestres laterals de color platejades fetes d’alumini anoditzat representen una altra característica diferent que subratlla l’aspecte discret d’aquesta nova versió del 911 GT3.

La secció frontal està totalment pintada de color de carrosseria, mentre que a la part posterior, la reixa GT3 Touring, amb el seu disseny únic, es col·loca sobre el motor.

Els ajustaments de les finestres i les obertures d’escapament són de color plata i acabats en negre setinat amb el paquet exterior Touring opcional. En aquest cas, els mòduls de llum frontal estan atenuats.

L’interior té una vora de volant, palanca de canvi de marxes, coberta de la consola central, recolzabraços als panells de la porta i tiradors de les portes, tot recobert de cuir negre.

L’interior parcialment de pell també inclou costures negres. Els centres dels seients estan recoberts de teixit negre, igual que el revestiment del sostre, mentre que els reposacaps presenten la cresta de Porsche en relleu. Els protectors de l’ampit de la porta i els guarniments del quadre de comandament són d’alumini negre raspallat.

Pel que fa al motor, aquesta nova versió del 911 GT3 està equipada amb el conegut motor boxer de sis cilindres de 4,0 litres, amb 510 CV de potència i una transmissió manual esportiva de 6 velocitats. Per primera vegada, el paquet Touring també es pot combinar sense cap cost addicional amb la caixa de canvis de doble embragatge PDK de set velocitats.

Tot i tenir un cos més ample, rodes més amples i elements tècnics addicionals, el pes d’aquest nou GT3 és al mateix nivell que el seu predecessor, ja que pesa 1.418 kg amb caixa de canvis manual i 1.435 kg amb embragatge de doble transmissió Porsche (PDK).

El capó de fibra de carboni reforçat amb plàstic (CFRP), les finestres més lleugeres i les rodes forjades, així com el sistema d’escapament esportiu lleuger contribueixen al baix pes d’aquest model.

Porsche ja ha fet saber que el nou paquet 911 GT3 Touring ja es pot demanar i que la setena generació del poderós GT té un preu inicial de 225.131 euros, impostos inclosos.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments