FÓRMULA 1: Mercedes fa marxa enrere i diu que sí portarà evolucions al seu cotxe aquest 2021

James Allison, director tècnic de Mercedes, va declarar al F1 Nation Podcast que l’equip portarà alguns canvis que faran que el cotxe sigui més ràpid, i va dir que les paraules de Toto Wolff van ser mal interpretades quan va dir que el focus de l’estructura de Backley era el 2022.

“Tenim un bon nombre de coses que faran que el nostre cotxe sigui més ràpid en les properes curses. Esperem que resultin suficients. El que Toto va assenyalar és que les regles de l’any vinent són un tema complicat i requereixen una gran quantitat d’atenció, de manera que la major part de la nostra fàbrica s’ha centrat en el rendiment de l’any que ve.”

L’home de Mercedes també va parlar de la capacitat de Lewis Hamilton per “tenir cura” dels pneumàtics, ja que amb la nova regulació sobre aerodinàmica, l’equip ha tingut dificultats per trobar un bon rendiment del cotxe en aquesta matèria.

“Des que es van introduir regles aerodinàmiques per estalviar els pneumàtics, ens ha costat trobar el tipus de rendiment que trobàvem abans d’aquestes regles. [Lewis Hamilton] vol tenir un cotxe que li permeti demostrar la seva habilitat, però és absolutament brillant en aquestes circumstàncies perquè està tan centrat en guanyar campionats que la seva resposta en una situació com aquesta és doblar el seu esforç. Va ser a la nostra fàbrica fent moltes voltes al simulador la setmana passada i està tan compromès com ningú a assegurar-se que trobem l’avantatge que necessitem per poder fer pressió a Red Bull i crec que està en el seu millor moment ”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share