Cupra comença la producció en sèrie del seu primer vehicle 100% elèctric

Cupra va anunciar l’inici de la producció en sèrie del seu primer vehicle 100% elèctric, el Cupra Born.

Produït a la fàbrica de Zwickau, Alemanya, el Cupra Born arriba amb l’ambició de proporcionar una experiència de conducció emocional i un rendiment instantani.

Basat en la plataforma MEB del grup Volkswagen, Cupra Born té l’ID.3 com a germà amb el qual comparteix diversos elements.

El Cupra Born estarà disponible amb dues potències: 150 CV (110 kW) i 204 CV (150 kW); disponible amb la versió de potència superior, una opció de paquet e-Boost que augmenta la potència de sortida fins a 231 CV (170kW).

La producció del Cupra Born marca l’inici d’una nova era per a la marca, que en el passat Saló Internacional de l’Automòbil de Munic va anunciar una ofensiva elèctrica amb l’ambició de convertir-se en una marca totalment elèctrica el 2030.

“Amb el seu disseny emocional i la seva esportivitat elèctrica, el Cupra Born és el punt de partida per a la transformació de la companyia i el començament de l’ofensiva elèctrica de la marca. La producció del nostre primer model 100% elèctric a la fàbrica de vehicles elèctrics més gran d’Europa proporcionarà un aprenentatge valuós a mesura que intentem construir vehicles elèctrics a Martorell a partir del 2025. La nostra ambició és produir més de 500.000 vehicles elèctrics a l’any a Espanya per a diferents marques del grup ”.

AYNE GRIFFITHS, CEO DE CUPRA

Amb el llançament de Born, que surt al mercat al novembre, es llançarà una nova estratègia de distribució per a una relació diferent amb el client amb el model de l’agència. A més, els clients tindran l’opció de contractar Cupra Born segons el model de subscripció.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments