El calendari del Circuit de Barcelona – Catalunya per al 2022

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha dissenyat un complet calendari esportiu per al 2022 que comptarà amb un total de 18 esdeveniments amb les diciplines referents del motoresport mundial.

El traçat català comptarà amb el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 com a plat fort de la temporada 2022, després de la renovació, el Circuit de Barcelona – Catalunya gaudirà de la seva trenta-dosena edició consecutiva.

Però abans, molt abans, el Circuit serà l’escenari de la posada de llarg dels nous Fórmula 1, l’anhelat canvi de reglament s’estrenarà a casa nostra a principis de febrer on tots els equips ensenyaran les seves propostes per la nova era en els Test de Pretemporada.

El 2 i 3 d’abril es celebrarà un altre clàssic al Circuit, i mai millor dit, amb l’Espiritu de Montjuïc, un cap de setmana al passat gloriós al record de molta gent. En ple estiu es diputaran Les European Le Mans Series que seguiran sense perdre’s la seva cita amb el Circuit, una cursa de resistència que la temporada passada va tenir coma protagonista Robert Kubica.

Durant el mes de setembre es viuran les 24h d’automobilisme – Trofeu Fermí Vélez al cap de setmana del 9 al 11, mentre que tancant el mes i ja passant a octubre, hi ha programat el Festival de la Velocitat de Barcelona els dies 30, 1 i 2. Per tancar la temporada internacional es celebrarà el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre l’Internacional GT Open.

Ja per tancar la temporada es disputaran al mes de novembre el Racing Weekend, el GT-CER i el Campionat de Catalunya d’Automobilisme, i per al mes de desembre el final dels ral·lis a Catalunya amb el RallySprint RACC.

El Circuit en dades

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha tancat aquest 2021 amb un 83% d’ocupació.

El traçat català a viscut 302 dies d’activitat, 216 jornades han estat destinades a lloguers i tests, mentre que hi ha hagut 86 dies de competició.

Un total de 72.621 persones han visitat les instal·lacions durant el 2021.

Aquest 2021, el Circuit ha obtingut un impacte en premsa escrita de 6.757.556 €

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments