WRC: Hyundai, tot al 2022

El primer capítol d’una nova era al Campionat del Món de Ral·lis de la FIA comença al Ral·li de Monte-Carlo aquest cap de setmana (20-23 de gener), amb Hyundai Motorsport centrant-se en l’inici d’una nova era.

Hyundai serà una formació que comptarà amb una combinació de joventut i experiència per al repte renovat pel títol de constructors de nou el 2022. Per competir al costat del duo consolidat de Thierry Neuville / Martijn Wydaeghe i Ott Tänak / Martin Järveoja serà la tripulació de Hyundai Motorsport més jove de la història de l’equip: el suec Oliver Solberg, de 20 anys, i el seu copilot Elliott Edmondson, de 27.

Els preparatius de Hyundai Motorsport per a la 90a edició del Rallye Monte-Carlo van començar a principis de desembre, amb els equips posant a prova el nou Hyundai i20 N Rally1 enmig de les condicions hivernals dels Alps francesos.

L’equip amb seu a Alzenau va dur a terme la seva darrera prova prèvia a l’esdeveniment la setmana passada a la zona de Gap, donant a pilots i enginyers l’oportunitat d’afinar la configuració del cotxe abans de dirigir-se a la línia de sortida per a la inauguració de la temporada.

El subdirector de l’equip, Julien Moncet

Estem encantats de veure el debut dels nous cotxes híbrids Rally1. Aquesta serà la culminació d’un període intens de desenvolupament tècnic per part de tota la nostra organització. El nostre nou cotxe s’ha sotmès a importants proves per preparar-nos per a Montecarlo, que serà un esdeveniment difícil per a tots els competidors. La fiabilitat jugarà un paper clau a mesura que posem a prova els nous cotxes.

Per a Hyundai Motorsport, el nostre objectiu a llarg termini aquest any és lluitar una vegada més pels títols del WRC. Sabem que per aconseguir-ho seria un gran avantatge aconseguir un bon resultat a la primera ronda. Com a equip, farem tot el possible per començar el 2022 amb les nostres tres tripulacions.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share