GSERIES 2022: Nil Solans triomfador de la G3

La prova disputada el passat cap de setmana va viure unes condicions meteorològiques més benvolents de l’esperat, fet que va obligar retardar l’inici de la competició una hora per d’aquesta manera mantenir l’estat de la pista en les millors condicions possibles.

L’alt nivell competitiu va donar peu a maniobres molt delicades que van donar treball extra als comissaris esportius una vegada finalitzada l’activitat a la pista. Les deliberacions es van allargar fins a ben entrada la matinada i, en conseqüència, es va creure oportú desplaçar el lliurament de trofeus al dissabte (dia 5 de Febrer) després de la disputa de la G4.

La categoria reina de les Crèdit Andorrà GSeries va tenir un inici amb Nil Solans dominant la situació, seguit d’Alex “Sito” Español i Jordi Gilberga, els únics, junt amb Solans, a baixar de 52” en el nou traçat.

En la mànega qualificativa, el de Matadepera va continuar dominant la situació mentre que per darrere la lluita per entrar entre els més ràpids era molt disputada, amb un inspirat MIquel Socias (campió de 2019), que per fi tornava a trobar un lloc entre els millors.

La Final A va tenir a Solans com a principal protagonista, des de la mateixa sortida va anar ampliant diferències respecte a Socias, el seu rival directe, fins a travessar la línia d’arribada clarament distanciat. Mentre que la Final B va tenir un desenllaç ben diferent. Els quatre pilots van ser líders de la final en algun moment fent que la lluita entre Ferré, de Rider, Español i Gilberga, freugués en alguns moments els límits del reglament, amb avançaments continus.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments