FÓRMULA E: Vandoorne s’emporta el triomf al principat de Mònaco

Stoffel Vandoorne va aconseguir la seva primera victòria de la temporada a la Fórmula E a l’ePrix de Mònaco dissabte passat, per col·locar-se al capdavant del campionat. El pilot de Mercedes s’ha recuperat després de no classificar-se en les primeres posicions com ens tenia acostumats.

En reacció al seu triomf al Principat, el belga deia:

“És una sensació fantàstica. Mònaco és una d’aquelles curses tan especials que tots els pilots volen guanyar.”

El pilot de Mercedes ho va fer molt bé i també va tenir una mica de sort al seu costat. Però el mèrit del belga no està en qüestió, va fer una excel·lent actuació. Mitch Evans (Jaguar) va ser segon tot i tenir problemes durant la carrera, lluitant per gestionar bé la seva energia. Tancant el podi Jean-Éric Vergne (DS Techeetah) que va tornar a mostrar bons arguments en una cursa on podria haver estat candidat a la victòria si una bandera groga no hagués interferit en el seu recorregut.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments