RESISTÈNCIA: Porsche eixampla l’estructura per a equips clients

Porsche entrarà al primer nivell de les competicions de resistència l’any vinent, a través del seu projecte LMDh –primera classe al WEC i el campionat IMSA SportsCar–, que comptarà amb fins a vuit cotxes: els quatre de l’estructura oficial amb Penske i quatre en equips de clients.

Thomas Laudenbach, director esportiu de Porsche, va detallar aquests plans a sportscar365.com:

«La primera decisió va ser, sí, volem subministrar i oferir cotxes als clients des de la primera temporada, la qual cosa és un repte en si mateix. En temps de LMP2 no fèiem això. Només vam competir amb cotxes Penske el primer any.

La distribució exacta dels quatre cotxes a equips clients entre els dos campionats també dependrà dels desitjos dels equips que busquen l’LMDh de Porsche. Segons el responsable, l’objectiu principal dels cotxes subministrats és la qualitat i no la quantitat:

‘Volem assegurar-nos que si subministrem un cotxe a un client, també podem oferir un suport adequat. Així que vam dir que definitivament no serà més que això [quatre cotxes clients]. És sobretot perquè volem fer-ho bé’.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments