FÓRMULA E: Cap de setmana de somni de Mercedes a Alemanya

En un cap de setmana dominat pels motors Mercedes, Nyck de Vries va triomfar en el segon ePrix de Fórmula E Berlin, celebrat aquest diumenge a l’antic aeroport de Tempelhof. Edoardo Mortara va aconseguir la seva segona victòria de la temporada en la primera cursa de dissabte.

Després de sortir des de la pole position, Mortara (ROKiT Venturi/Mercedes) va dominar la cursa mentre els seus perseguidors es barallaven darrera seu. Alexander Sims (Mahindra) va ser el perseguidor durant les tres primeres voltes, fins que va ser superat per Félix da Costa (DS Techeetah) que havia quedat tercer després de la sortida.

El portuguès va passar bona part de la cursa en segona posició, però va acabar sense tenir arguments per mantenir-la fins al final i, a la segona meitat de la cursa, va començar a baixar a poc a poc a la classificació, igual que Sims.

El que més problemes va donar a Mortara va resultar ser Jean-Eric Vergne (DS Techeetah), però un error del francès a tres voltes per al final va deixar un camí obert perquè el suís guanyés.

Per la seva banda, Vergne encara havia de protegir-se de Stoffel Vandoorne (Mercedes). En un esforç de recuperació, el líder del campionat va aconseguir assolir els llocs del podi, quedant-se tercer, a poc més de dues dècimes del segon lloc.

Imagen

Segona cursa

La pole position va pertànyer a Edoardo Mortara (ROKiT Venturi/Mercedes), però en defensar-se des del segon lloc de la graella, Robin Frijns (Envision Racing/Audi) va deixar espai obert a de Vries (Mercedes), que va aprofitar l’ocasió per prendre el lideratge ja a la sortida i,més tard, per construir un avantatge amb Mortara.

A la novena volta, el vigent campió va perdre momentàniament el control davant el suís quan va anar a activar el mode atac, però dues voltes més tard va recuperar-la. Des d’aleshores i fins al final, ningú més va poder molestar realment a De Vries, que va acabar guanyant amb 2.454s d’avantatge sobre Mortara.

Aquest, al seu torn, encara va haver de superar una baralla amb diversos pilots en què va arribar a ser cinquè. Mortara va aconseguir la segona posició en una cursa de somni per a Mercedes, Stoffell Vandoorne va fer una bona remuntada per acabar al final del podi.

L’avançament decisiu del belga es va produïr a tres voltes per al final, deixant enrere Lucas di Grassi (ROKiT Venturi/Mercedes). Frijns va acabar cinquè.

Imagen
Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share