WRC: Pajari apunta el títol del JWRC després d’un Ra·li Estònia 202

El defensor del títol, Pajari, va aconseguir la segona victòria consecutiva després de liderar la carrera des de divendres a la tarda, quan l’heroi local Robert Virves va perdre totes les opcions per problemes de suspensió.

No va ser una prova senzilla per al finlandès. Va començar dissabte amb gairebé un minut d’avantatge, però aquest es va reduir gairebé a la meitat quan un problema al diferencial del darrere li va impedir utilitzar el fre de mà als revolts tancats. La pressió va continuar augmentant durant la darrera etapa de diumenge, quan Virves, que va pujar de la quarta a la segona posició de la general, va procedir a reduir el desavantatge quan va començar a ploure.

El pilot estonià va batre el rècord de Sébastien Ogier de major nombre de victòries de tram al WRC Junior en un sol ral·li, aconseguint 17 millors temps al llarg dels quatre dies, però simplement no hi va haver prou trams restants perquè pogués recuperar el minut i trenta segons perduts divendres.

Pajari va mantenir la calma i va acabar amb un avantatge de 14,9 segons i es va col·locar al capdavant del campionat abans de l’última prova de l’EKO Acròpolis Ral·li de Grècia (del 8 a l’11 de setembre). Allà se sumaran el doble de punts, fet que significa que fins a quatre pilots tenen una oportunitat realista d’aconseguir el títol.

Jon Armstrong va acabar en la tercera posició i va quedar a 44,5 segons de Virves al tancament de la prova, amb Lauri Joona a 1 minut i 16,3 segons. William Creighton i Mcrae Kimathi van completar la classificació.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share