RESISTÈNCIA: Toyota estudia canviar de cotxe per a les properes temporades

Fonts del pàdoc de Fuji van deixar molt clar que el possible canvi de Toyota Gazoo Racing a un nou cotxe que substitueixi l’actual GR010 (encara que amb l’actual paquet de motor) està molt avançat i en marxa per al 2023, ja que el fabricant s’ha convençut que els problemes de la cadena de subministrament que afecten tota la indústria actualment estan sota control per al nou projecte.

Segons informa el mitjà sportscar365 es creu que el cotxe de 2023 es dirà GR020 i estarà dissenyat per escometre una sèrie d’evolucions apreses de les dues primeres temporades amb el nou cotxe, en particular pel que fa a l’aerodinàmica del cotxe, l’aspecte del qual es creu que és significativament diferent, en particular al voltant de la part davantera.

El GR010 es va convertir en el primer programa d’hipercars dins de la nova era de les curses de resistència, però la competència que arribarà en els propers anys serà molt dura, amb marques com Ferrari, BMW, Porsche o Peugeot entre d’altres. Toyota ja compta amb un parell de victòries a Le Mans i, actualment, amb el Campionat Mundial de la FIA WEC del 2021 al seu palmarès amb aquest model.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share