WRC: Neuville vol espatllar la festa de Toyota al Japó i es coloca líder durant la segona etapa

Thierry Neuville (Hyundai) vol interrompre la gran celebració que aquest Ral·li del Japó 2022 havia de ser per a l’equip rival i local Toyota, prenent el lideratge d’aquesta segona etapa del final de temporada del Campionat del Món de Ral·lis (WRC).

La parella belga ja havia estat amenaçant durant la primera etapa, axafant els talons del líder, Elfyn Evans (Toyota). Durant aquest segon dia el de Hyundai apujava el ritme, gràcies a una nova configuració del seu Hyundai i20 Rally1 híbrid.

Tot el contrari que Elfyn Evans que perdía cada cop més confiança al volant del seu Toyota Yaris. Durant el bucle de dissabte a la tarda, el francòfon va vèncer constantment al seu rival gal·lès.

Dins de Toyota Gazoo Racing l’ambient de festa amb que s’arribava ha desaparegut per complet perquè el campió del món, Kalle Rovanperä, ha viscut un calvari. El finlandès patia una punxada en el primer tram del dia i després sofria danys a la seva roda posterior esquerra. Ja no està ni entre els 10 primers de la classificació general.

El tercer esglaó del podi és propietat d’Ott Tänak, que sens dubte busca acabar bé amb Hyundai en aquesta última prova. L’heroi local, Takamoto Katsuta (Toyota), és quart als peus m del podi.

Sébastien Ogier, ha remuntat fins al cinquè lloc, i es troba amb una còmoda avantatge sobre l’únic M-Sport Ford present en els punts, el de Gus Greensmith. Sébastien Ogier també ha marcat dos millors registres durant les cronometrades de la tarda, prova de la seva facilitat amb el seu nou copilot, Vincent Landais.

En WRC2, l’avantatge és per a Emil Lindholm (Skoda). En aquesta posició, el finlandès es coronaria per primera vegada a la categoria, amb l’absència d’Andreas Mikkelsen (Skoda) i sense Kajetan Kajetanowicz (Skoda) després de l’accident del divendres.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share