RAL·LIS: M-Sport vol seguir la Fiesta

La decisió de Ford Europa d’aturar la producció del seu popular Ford Fiesta el juny de 2023 ha causat preocupació al món dels ral·lis. El preparador britànic M-Sport no continuarà però el camí del fabricant.

De fet, Malcolm Wilson, director general de M-Sport, ha confirmat que la seva empresa continuarà fabricant i venent cotxes de ral·li (Rally2, Rally3 i Rally4) basats en el Fiesta.

“El Fiesta és el cor del negoci de M-Sport i ha estat responsable de gran part de l’èxit de la companyia durant les dues últimes dècades. Gràcies a la nostra llarga col·laboració amb Ford, vam poder començar a preparar-nos per al final de la producció del Fiesta molt abans de l’hora oficial (finals d’octubre de 2022). Vull assegurar a tots els nostres clients que seguirem construint Fiestes de ral·li durant els propers anys, tant al Regne Unit com a Polònia».

El Fiesta va ser el primer cotxe centrat en el client que va desenvolupar M-Sport i amb prop de 2.000 victòries parla per si sol. El desenvolupament de tots els nostres cotxes basats en Fiesta està en curs, i actualment el Fiesta Rally2, Rally3 i Rally4 es beneficien d’amplis programes de desenvolupament.

Vull agrair personalment a Ford el seu suport al llarg dels anys amb el Fiesta. Ford i el Fiesta han permès que M-Sport creixi com a empresa amb els seus programes de clients amb els quals Ford ens ha confiat i segueix fent. »

Mark Rushbrook, director de Ford Performance, aprofita l’oportunitat per confirmar la continuació de l’associació amb M-Sport.

«El Fiesta ha tingut un èxit increïble en els ral·lis, que es deu en gran part al temps i l’esforç que M-Sport ha posat en el seu programa complet «Escala de l’oportunitat», a través de la piràmide del Rally4 al Rally2 i al Rally1 amb el Puma. Nota de l’editor) des de fa més d’una dècada.

Ford Performance ha donat suport a M-Sport amb tots els seus programes basats en Fiesta des del principi i hem tingut un èxit increïble junts. Volem que aquest èxit continuï, i Ford Performance continuarà donant suport a M-Sport en els seus diferents programes de desenvolupament per a cotxes de ral·lis basats en Fiesta.

M-Sport no va ser agafat desprevingut. Amb la cooperació i el suport de Ford, l’empresa fundada per Malcolm Wilson ha augmentat el seu estoc de carrosseries Fiesta per garantir que tots els models es continuïn produint durant els propers anys. També continua el desenvolupament de totes els Fiestes de ral·li M-Sport, amb moltes actualitzacions previstes per a tota la gamma durant els propers dotze mesos.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments