WRC: El millor pitjor any de Hyundai

El Ral·li del Japó va demostrar a Hyundai que no s’havia de llençar tot en aquesta temporada 2022, ni molt menys. El doblet aconseguit per Thierry Neuville i Ott Tänak, a casa de Toyota (el parc d’assistència es trobava a la ciutat del fabricant), és una bona prova.

La firma sud-coreana ha tancat un any complicat en tots els aspectes com assenyala el responsable del programa del WRC, Julien Moncet. I és que Hyundai mai havia guanyat tants ral·lis en una temporada (5) des del seu retorn al campionat del món al 2014. Els millors registres de Hyundai en victòries absolutes daten de l’any 2017 i de l’any 2019, tots dos amb 4 triomfs i sent aquest últim l’any de la primera corona mundial de marques.

“Hem guanyat al Rally1 i al WRC2. Som una gran família, durant l’any passem més temps junts que amb les nostres respectives famílies! És un plaer acabar la temporada amb una nota tan bona. Preparar-se per al futur basat en aquest doblet és molt important per a Hyundai.

Moncet

Hem guanyat cinc proves, cosa que no té precedents per a Hyundai. També hi va haver un triplet preciós aconseguit a l’Acròpolis. Malauradament, hem perdut els títols. Ho posarem tot al seu lloc perquè no sigui així el 2023”.

Moncet
Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share