CATALUNYA: Punt i final a la temporada 2022 de ral·lis al Circuit de Barcelona – Catalunya

Aquest diumenge 18 de desembre, torna el Rallysprint RACC al Circuit de Barcelona-Catalunya, la tercera edició d’aquesta prova que ficarà el punt i final a la temporada de ral·lis a casa nostra.

El RACC ha redissenyat el tram cronometrat on es disputa aquesta prova per les obres que s’estan duent a terme al Circuit de Barcelona – Catalunya. Els 12,250 km de tram passaran per part del circuit de velocitat però també per carreteres, vials de servei i altres espais que formen part de la infraestructura de referència a Catalunya. Es donaran tres passades al mateix recorregut, el que portarà a la prova organitzada pel RACC a un total de 36,75 km contra el rellotge.

La prova començarà ales 9:30 hores, iniciant-se cada passada a les 9:39h, 11:48h i 13:57h hores respectivament. L’arribada del primer participant es produirà passades les dues del migdia, mentre que s’haurà d’esperar fins les 16 hores per conèixer els resultats oficials i, seguidament, repartir els premis als vencedors. L’assistència per a tots els participants serà el propi pàdoc del Circuit, mentre que el públic podrà accedir a la zona de l’estadi. La prova serà puntuable pel Trofeu de Catalunya de Rallysprints d’Asfalt 2022.

RallySprint_RACC_058

Una llista d’inscrits rècord

La llista d’inscrits s’enfila fins als 85 equips, d’aquests 66 seran en la modalitat de Velocitat i 19 en la de Regularitat, repartits en Sport i Súper Sport. L’únic guanyador d’aquesta prova torna a encapçalar la llista d’inscrits, Miguel Díaz-Aboitiz acompanyat de Jordi Hereu seran al volant d’un Skoda Fabia Rally2 evo, intentaran revalidar la gesta davant de tres unitats germanes a la seva tripulades per Alejandro Mauro–Diego Sanjuán, Conrado Ávila–Javier Moreno i Eduard Viñolas–Isaac Borrell.

També destaquen altres pilots habituals als ral·lis de casa nostra com Pau de les Heras i Gerard Alsina amb un Mitsubishi Lancer Evo VI, Joan Riberas i Joan Circuns amb un potent Porsche 997. També gaudirem del guanyador del Volant RACC 2022, Sergi Pérez acompanyat però de Lorena Romero al volant d’un Peugeot 208 Rally4 amb el qual ja va sortir al 2000 Viratges i l’equip 100% femení englobat en el programa Dona GAS de la FCA, amb el suport del RACC, format per Ares Lahoz i Marta Ylla amb un Peugeot 208 del Volant RACC.

rallysprint racc 2021
Nacho Mateo

En els apartats de Regularitat cal destacar la presència de Carles Miró i Ivan Matavacas amb un Porsche 911 SC i Francesc Segú amb Miquel Molist al volant d’un VW Golf GTI 16V, guanyadors en aquesta modalitat en les dues edicions disputades. Quant a Regularitat Sport destacar José Luis Moreno i Isidre Noguera amb un BMW 320i, vencedors en aquesta categoria els dos anys previs.

Una prova solidària

Igual que va passar en les dues primeres edicions, part del que es recapti en inscripcions es destinarà a La Marató de TV3 que aquest any es dedicarà a finançar projectes de recerca per a combatre les malalties cardiovasculars. L’edició anterior de la prova ja va destinar part de les inscripcions a la investigació per la salut mental.

rallysprint_RACC_072
Nacho Mateo

Les entrades per assistir a la competició poden adquirir-se en la web del Circuit de Barcelona–Catalunya o en la taquilla 1 del Circuit al preu de 5 €, que inclou entrada general i accés al pàdoc. Les tribunes obertes seran la C, G i B, en la zona de l’Estadi. L’accés al recinte s’efectuarà per la Porta 1 a partir de les 8h i els cotxes podran estacionar-se en el pàrquing A2.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments